WINACTIE De Kunst van het Koken: Maak kans op 1 van de 10 plekken voor een exclusieve kookworkshop!

“Een goede maaltijd brengt goede mensen samen”, aldus Socrates. En daar zijn we het bij Zuyd volledig mee eens. Vooral de afgelopen twee jaar was de fysieke verbinding met collega’s, vrienden en familie ver te zoeken…

Het heeft ons doen inzien hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn. De lectoraten The Future of Food en Voeding, Leefstijl & Bewegen organiseren daarom een fotowedstrijd met het thema ‘verbinding’ om 20 jaar Zuyd te vieren; De Kunst van het Koken.

We zijn benieuwd:
Hoe maak jij de verbinding met voedsel en mensen? Bijvoorbeeld om je excuses te maken? Te verleiden? Of om samen lekker een avond te genieten met vrienden? Of doe jij het helemaal anders?

Gebruik je creativiteit en doe mee!

Zo doe je mee

  • Laat via een originele foto zien hoe voeding jou verbindt met anderen. Zorgt deze foto voor een lach op ieders gezicht? Dan ben je een goede kanshebber voor de prijs. Je mag 1 foto inzenden.
  • Plaats je leukste, gekste of grappigste foto op je eigen Instagram pagina en tag @zuydisjarig en/of gebruik de hashtag #20jaarZuyd. Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat, anders kunnen wij je inzending niet zien. En voeg een pakkende titel van maximaal 6 woorden toe.
  • Wij verzamelen de foto’s rondom deze winactie in de Gids van Instagram https://bit.ly/3AMOYDP van @Zuydisjarig. De jury  kiest uit de inzendingen de 10 foto’s die hen de grootste lach op het gezicht bezorgen. De jury bestaat uit Pieter Dekkers, Iris Kanera, Susy Braun, Danny Han, Sylvia Abreu e Silva en Marie-José De Boer.

Wie mag er meedoen?
Iedereen met een relatie tot Zuyd mag meedoen. Dus ben je een student, alumni, (oud-)collega of (zaken)relatie? Doe gezellig mee! Ben je minderjarig? Vraag dan wel eerst toestemming aan je ouders voordat je meedoet.

Deadline
Deze actie loopt tot 19 november a.s. Op 20 november a.s. maken wij de winnaars bekend. 

Doe je mee? Misschien ben jij wel een van de tien winnaars die mag deelnemen aan de exclusieve kookworkshop. Succes!

Disclaimer: Als je deelneemt, verleen je Zuyd het recht op de foto’s en deze te gebruiken in uitingen rondom 20 jaar Zuyd en van de betrokken lectoraten. Instagram wil niet geassocieerd worden met winacties en staat dan ook buiten deze actie.