De Kunst van het Leren

Wat gaan we vieren en waarom?

Een jubileum, een kroonjaar, het porseleinen jaar, de roaring twenties!

Vanuit een aantal fusies in de jaren tachtig tussen diverse HBO-instellingen in onze regio ontstaat in 2001 Hogeschool Zuyd, als uitkomst van de fusie van Hogeschool Limburg en Hogeschool Maastricht. In 20 jaar is Zuyd Hogeschool uitgegroeid tot hét HBO kenniscentrum in de regio zuid waar studenten, medewerkers, en onze partners elkaar ontmoeten en samenwerken. Samenwerken vanuit onderwijs en onderzoek aan regionale thema’s die iedereen raken. Ze gaan over onze gezamenlijke toekomst met een gezonde samenleving, leefbare wijken, een bedrijfsleven dat toekomstproof is en een circulaire economie. De Kunst van het Leren gaat hierover, over deze verbinding tussen jongeren, ouderen, de natuur, de regio, onze instellingen, overheden en het bedrijfsleven. Because: “Everything is Connected”! 

De 20e van elke maand

We gaan onze gebouwen van binnen en buiten versieren en nodigen iedereen uit voor kleine en grote on- en offline feestjes. Om helemaal in de sfeer van het getal 20 te blijven gaan we dat iedere 20e van de maand doen op alle verschillende locaties van Zuyd en daarbuiten! De ene keer met onze partners, de volgende keer met onze medewerkers en/of studenten. We gaan in dit feestelijke jaar niemand vergeten. 

Via onze speciale 20-jaar Zuyd nieuwsbrief houden we iedereen op de hoogte van alle activiteiten en versturen we uitnodigingen en oproepen. Want feestvieren doe je niet alleen daarvoor hebben we al onze studenten, medewerkers en partners nodig! Dus doe mee!

Een oproep aan iedereen in de regio en daarbuiten

Een makkelijke manier om direct mee te doen is om je herinneringen met 20 jaar Zuyd te delen op Instagram met de #20jaarZuyd.

Volg ons op instagram.com/zuydisjarig/