Win een workshop LinkedIn

Netwerken via LinkedIn is dé manier om jezelf online te profileren. Bij de opleiding Business Studies is dit zelfs een vast onderdeel in de leerlijn Persoonlijk Leiderschap. In het kader van 20 jaar Zuyd biedt de opleiding Business Studies een gratis workshop LinkedIn aan op woensdag 1 december.

Deelnemen is op volgorde van aanmelding en alleen mogelijk voor studenten van Zuyd Hogeschool. Ben er snel bij want er zijn maar 20 plekken beschikbaar!

De Kunst van een goed LinkedIn profiel

LinkedIn is bij de beroepsbevolking een niet meer weg te denken online platform. Het is dé plek om jezelf te presenteren, kennis te delen of vinden en te netwerken. Ook recruiters vinden nieuw talent steeds vaker via LinkedIn. Reden genoeg om te zorgen voor een ijzersterk en zeer deskundig LinkedIn profiel. Een week voor aanvang van de workshop ontvang je per mail de benodigde informatie om je optimaal voor te bereiden. Tijdens de workshop krijg je allerlei tips en tricks over het opzetten en onderhouden van een optimaal LinkedIn profiel en de functionaliteiten van dit platform.

Ook is er aandacht voor:

  • Het opbouwen en onderhouden van je zakelijk netwerk
  • Het leren kennen van handige functies binnen LinkedIn
  • Do’s en dont’s van online netwerken / solliciteren

Waar en wanneer
De workshop vindt plaats op woensdag 1 december van 14:30 uur tot 17:00 uur bij Zuyd Ligne, Sittard, lokaal H.2.42.

Aanmelden

Wil je kans maken op deze gratis workshop, meld je dan voor 22 november per e-mail aan bij Ingrid Brands: ingrid.brands@zuyd.nl.

Ben je één van de winnaars dan ontvang je op 23 november een Profiel Checklist zodat je je kunt voorbereiden op de workshop.

Neem je laptop mee
Tijdens de workshop LinkedIn ga je interactief aan de slag dus neem je laptop mee.