De Kunst van het Leren

Win een luxe overnachting

Wil jij kans maken op een overnachting in ons Teaching Hotel in Maastricht? Wij geven 20 vouchers kado.

Over het Teaching Hotel

Tripadvisor over het Teaching Hotel: "Het eeuwenoude kasteel ligt middenin een prachtig park. Heeft u er ooit van gedroomd om te baden in een bibliotheek? Of wakker te worden in een park naast een schommel? Wij hebben 26 unieke kamers ingericht die surrealistisch, luxueus, minimalistisch of speels zijn: achter elke deur staat u een verrassing te wachten! In de winter kunt u op onze binnenplaats rond een gezellig, sfeervol haardvuur zitten en in de zomer kunt u vanaf ons terras genieten van een prachtig uitzicht.”

Lees meer over het Teaching Hotel

Hoe kun je meedoen?

Ga naar de winactie op de Facebook of LinkedIn pagina van Zuyd. Like de winactie en vertel met wie jij in een designkamer van het Teaching Hotel zou willen overnachten. De selectiecommissie kiest twintig winnaars die volledig in de watten gelegd worden. Op 25 februari 2021 worden de winnaars op de hoogte gebracht via een persoonlijk bericht  op social media. 

Als je een van de gelukkige winnaars bent dan zouden we het heel erg waarderen als je ons een klein beetje laat meegenieten en je foto’s deelt op Instagram met de #20jaarZuyd.

Actie gesloten. Winnaars zijn bekend!

Wij hebben uit de vele inzendingen 20 reacties geloot. De gelukkige winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad en ontvangen binnenkort per post hun voucher.